Jälleen kerran

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jälleen kerran
elämä tuntuu turhaakin turhemmalta.
Jälleen kerran
asiat vyöryvät päälle kuin hyökyaalto.
Jälleen kerran
murheet painavat sydäntä
kuin kivi vasten maata.
Jälleen kerran
kyyneleet valuvat poskilla
kuin pieni puro metsän keskellä.
Ja jälleen kerran
kukaan ei ole auttamassa.

Selite: 
(31.8.04)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot