Sinun viereltä löysin

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun viereltä löysin elämäni.
Nyt tiedän mitä todellinen onni on ja
millaista haluan elämäni olevan myös tulevaisuudessa.
Sellaista, että saan rakastaa sinua ja olla lähelläsi.

Selite: 
(21.10.05)omalle muRulle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot