Toivon,että olisit täällä

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä vaan mieleeni tulet,
kun kuuluu enkelibiisi.
Toivon että olisit täällä,
vaikka kauemmaks minusta viekin tiesi.
Toivottavasti kohta saadaan
olla yhdessä pidemmän aikaa,
se aika onkin täynnä pelkkää onnea ja taikaa.

Selite: 
(3.11.2005) Kuhan jotain vaan väsäsin kullalle joka ajelee rekalla jossain päin suomee ja jota on niin kova ikävä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot