Nimetön

Runoilija juhis666

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 22:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Pitkä tauko ollut runojen kirjoittamisessa. Katsotaan miten nyt tämä lähtee liikkeelle! :)
 

Lehtien näen tippuvan puista hiljalleen kohti sateen kastelemaa maata.Kaunis voi maailma olla vaikka sitä ei tuntisikaan kuin vähän vain.Silmäsi katsovat silmiini ja huomaan kuinka kaunis olet vaikka en sinua ole tuntenut kuin vähän aikaa.

Maailman ja Sinut haluan paremmin tuntea ja nähdä elämän todellisen kauneuden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, pidän tästä, tulee mieleen entinen kaverini, kun se omisti yhen biisin mulle.. Mutta se siitä ^^''''
Hianoa.

Ihana rakkausruno, joka varmasti sulattaa jokaisen, tässä "ikiroudan" maassa.
 

Käyttäjän kaikki runot