Nyt on oikea aika

Runoilija juhis666

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 22:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Pitkä tauko ollut runojen kirjoittamisessa. Katsotaan miten nyt tämä lähtee liikkeelle! :)
 
Ajatukset vaeltaa sinne missä on selkeää. Kaiken tämän sumun keskellä aurinko silti häikäisee minua. Kaiken keskeneräisyyden keskeltä yritän löytää jotain valmista. Valmis en ole ainakaan, muuta kuin tähän elämään. Tämä hetki, tämä tunne, tämä elämä on minun.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin jokainen on valmis sen hetkiseen elämään ja jokaisella on oma elämä.
 

Käyttäjän kaikki runot