Nimetön

Runoilija juhis666

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 22:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Pitkä tauko ollut runojen kirjoittamisessa. Katsotaan miten nyt tämä lähtee liikkeelle! :)
 

Ikkunan takaa pienet silmät katsovat alas leijailevia lumihiutaleita.Pieni mieli on innoissaan ja yrittää tavoittaa lumihiutaleen ajatuksillaan.Hellästi lumihiutale laskeutuu maahan hymyillen,tietäen pienen viattoman sielun olevan onnellinen tämän lyhyen hetken.

Pienikin asia voi tehdä jonkun onnelliseksi,kuten Sinä minut...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

panee hymyilemään :)

Tosiaankin on varmasti ihanaa tehdä joku onnelliseksi, vaikka vähän useamminkin. 
 

Käyttäjän kaikki runot