Ulkona minäkin olen

Runoilija juhis666

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 22:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Pitkä tauko ollut runojen kirjoittamisessa. Katsotaan miten nyt tämä lähtee liikkeelle! :)
 

Lapset ulkona leikkimässä saavat hymyn kasvoilleni.Pieni ja viaton haluaisin itsekin olla,silloin ei kaipuu minua vaivaisi.Ja voisin vain elää siinä hetkessä.Itkisin vain kun kaatuisin juostessani,en iltaisin yksin nukkumaan mennessäni.
Toivo rakkuden löytämisestä saa minut kuitenkin olemaan onnellinen tässä hetkessä ja eletyissä vuosissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja koskettavaa.

Ihanaa muistelua lapsuusajoista. Tosiaankin moni meistä haluaisi olla "aikuinen lapsi".
 

Käyttäjän kaikki runot