Tulevaa odottaen

Runoilija juhis666

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 22:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Pitkä tauko ollut runojen kirjoittamisessa. Katsotaan miten nyt tämä lähtee liikkeelle! :)
 

Katseesi koskettaa hellästi sydäntäni tavalla jonka melkein olin jo unohtanut.Ajatus sinusta vierelläni saa minut hymyilemään tavalla jota en muistanut osaavani.Mikään ei ole varmaa mutta toivon joskus tekeväni sinut onnelliseksi tavalla jota en voisi unohtaa.
Tartu vain käteeni äläkä pelkää...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista. Sai hymyilemään. Kaunista on. Osaat kirjoittaa :)

Tämä sai todella hymyilemään :)

Kaunista ja hyvin hellää.

Tosiaankin joskus kannattaa vain tarttua käteen ja lähteä ihanan kumppanin mukaan.
 

Käyttäjän kaikki runot