Runo Lapsilleni

Runoilija only girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija :) Ja onnellinen sellainen. Runoja syntyy kuin itsestään. Aina saa sanoja paperille jotka tarkoittavat jotakin ja kokonainen lause taas jotain muuta. Kauniita on sanat, kauniita on ajatukset niistä.
 

Ennen kun minulta kysyttiin mikä on ihaninta maailmassa,
Olisin voinut vastata että se kun saa olla ystävien kanssa ja pitää hauskaa.
Nyt jos minulta kysytään samaa asiaa,
Sanoisin että se kun saa lapsilta sydämen sulattavia hymyjä.

Ennen kun minulta kysyttiin mikä on vaikeinta maailmassa,
Olisin voinut vastata että se kun joku ystävä pettää tai jättää.
Nyt jos minulta kysytään samaa asiaa,
Sanoisin että pelkkä ajatus siitä että joutuisin luopumaan kahdesta rakkaasta nyytistäni.

Ennen kun minulta kysyttiin mikä on ärsyttävintä maailmassa,
Olisin voinut vastata että se kun joku esittää muuta mitä on.
Nyt jos minulta kysytään samaa asiaa,
Sanoisin että se kun astut jonkun lelun päälle matkalla vessaan.

Ennen kun minulta kysyttiin mikä on rohkein asia mitä kukaan voi tehdä,
Olisin voinut vastata että se kun joku hyppää talon katolta.
Nyt jos minulta kysytään samaa asiaa,
Sanoisin että se rohkeus mikä lasten pienissä silmissä paistaa keskellä uusia seikkailuja.

Ennen kun minulta kysyttiin mikä on kauneinta maailmassa,
Olisin voinut vastata että se kun sateen jälkeen näkyy sateenkaari.
Nyt jos minulta kysytään samaa asiaa,
Sanoisin että ne kaksi ihanaa valkoista ensimmäistä hammasta.

Ennen kun minulta kysyttiin mikä on rakkainta maailmassa,
Olisin voinut vastata että perhe ja ystävät.
Nyt jos minulta kysytään samaa asiaa,
Sanoisin että omat rakkaat lapseni ja perheeni ja ystävät.

Enne lapsia elämä oli yksinkertaista ja helppoa, oli helppo ajatella vain itseään,
Nykyään kaikki on mutkikkaampaa omalla kauniilla tavallaan,
Mutta mitään en pois antaisi, en kaikkea sitä mitä olen saanut lasten myötä.
Nyt vasta olen oppinut mitä on täydellinen rakkaus, se on rakkaus omiin lapsiin.

Nyt jos minulta kysytään mitä on aito rakkaus,
Sanoisin että puhdas rakkaus lapsiin,
Ennen en olisi tiennyt mitä olisin vastannut.

Selite: 
Ennen kuin luoja soi lapsia minulle en totiseti ajatellut samoin kuin nyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

oi,että...hyvä ettei tullu kyynel silmään. :) niin...haurasta..

Kaunis ja koskettava sillä lapset ovat elämän lahja joita rakastetaan sydämestä saakka.

Aivan hieno runo. Onneksi ajatusmaailma muuttuu!

Niinpä, elämää ennen ja jälkeen lapsien :)

 

Käyttäjän kaikki runot