tähtiä

Runoilija only girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija :) Ja onnellinen sellainen. Runoja syntyy kuin itsestään. Aina saa sanoja paperille jotka tarkoittavat jotakin ja kokonainen lause taas jotain muuta. Kauniita on sanat, kauniita on ajatukset niistä.
 

Istun hiljaa sängyllä.
Kuuntelen kuinka sydämesi lyö hiljalleen.
Kuuntelen tasaista hengitystä.

Istun ja katselen sinua,
oletko siinä vielä jos herään?
En uskalla nukahtaa, koska silloin tämäkin päivä on takana päin.

Istun ja toivon,
että hengittäisit ikuisesti siinä,
olisit aina vierelläni.

Katson ulos ikkunasta, ja näen paljon tähtiä,
avaan verhot ja lasken pään tyynyyn.
Jotkut asiat eivät katoa koskaan elämästämme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus samankaltaisen tunteen kokeneena. Pätkä omasta runosta "jokainen vierelläsi nukuttu sekunti tuhlausta"

Suloisen turhauttava tunne, kun ei uskalla nukahtaa, tahtoisi pitää toisen vierellään ikuisesti, vain kuunnella hengitystä ja katsella levollista unta.

Kipeää, kaunista, ja jotain, minkä vain rakastunut ihminen voi kokea. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot