Nimetön

Runoilija only girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija :) Ja onnellinen sellainen. Runoja syntyy kuin itsestään. Aina saa sanoja paperille jotka tarkoittavat jotakin ja kokonainen lause taas jotain muuta. Kauniita on sanat, kauniita on ajatukset niistä.
 

Seinät lähestyy,
lähestyy, puristaa.

Rintaa puristaa sydäntä kuristaa,
kaikki tuntuu olevan pienessä tilassa.

Mikään ei liiku,
ääni kuuluu,
ääni joka raasta,
ääni joka kuristaa,
joka vain lisää puristaa.

Antakaa olla,
haluan vain olla,
hetken jossain missä en kuule,
en tunne.

Yhtään mitään.

Selite: 
Huonosti nukuttu yö ja murheita..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot