lapsi

Runoilija only girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija :) Ja onnellinen sellainen. Runoja syntyy kuin itsestään. Aina saa sanoja paperille jotka tarkoittavat jotakin ja kokonainen lause taas jotain muuta. Kauniita on sanat, kauniita on ajatukset niistä.
 

Miksi lasta ei suoda niille jotka lapsesta huolehtisi?

Miksi lapsen annetaan kulkea paljain jaloin,
vaikka toisaalla hän saisi kengät jalkaansa?

Miksi lapsi näkee nälkää,
vaikka toisaalla lapsi saisi ruokaa syödäkseen?

Miksi lapsen pitää nähdä äidin piikittävän itseään,
kun toisaalla hän saisi katsella kun äiti kutoo sukkia, jottei lapsen jalat palele?

Ymmärrän kyhyyden, mutta en ymmärrä välinpitämättömyyttä.

Ymmärrän lapsen "taakan", mutta en ymmärrä lapsen laiminlyöntiä.

Ymmärrän vaikeudet joita ihmiset kohtaavat, mutta en vain halua ymmärtää miksi lasta ei anneta rakastavaan kotiin.

Selite: 
noh..tuli mieleen..
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti oivallettu, hienosti kyseenalaistettu. Itselleni oma lapseni on maailman arvokkain asia ja nyt tiedän mitä tarkoittaa sanonta "mitä tahansa toisen eteen". Todellakin mitä tahansa. Me ihmiset ei vaan aina tiedetä mikä on hyväksi missäkin kohtaa. Kai kaikella on tarkoituksensa vaikka ei se niin reilulta tuntuisikaan. Hienosti kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot