Muistatko?

Runoilija only girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija :) Ja onnellinen sellainen. Runoja syntyy kuin itsestään. Aina saa sanoja paperille jotka tarkoittavat jotakin ja kokonainen lause taas jotain muuta. Kauniita on sanat, kauniita on ajatukset niistä.
 

Muistan kuinka näin sinut ensi kerran,
istuit autossa.
Muistan kuinka katsoit minua ensi kerran,
tunsin katseesi joka solussa.
Muistan kuinka varastit minulta ensi suudelman.

Muistan myös kuinka tapailimme salaa kaupungissa,
tuntui kuin kaikki muu ympäriltämme olisi kadonnut.
Muistan senkin kun istuimme yhdessä puiston penkillä,
sylikkäin.

Muistatko kun avasimme yhteisen asuntomme oven.
Entä sen kun meillä ei ollut olohuoneessa kuin kirjahylly ja tv,
makasimme peittojen päällä latialla iltaisin.
Muistatko kun ensi kerran rakastelimme yhteisessä kodissa.

Muistan myös sen kun tappelimme humalassa,
mutta aina tulimme yhteisellä taksilla kotiin.
Muistan kuinka lähdin ovet paukkuen ulos yöhön,
olit niin ärsyttävä.

Aina ollaan oltu onnellisia,
aina ollaan tapeltu,
eiköhän kaikki muutkin tee niin.
Sinun kanssasi kaikki tuntuu vain niin erityiseltä.

Selite: 
Muistatko? ....etköhän muista. toivon niin.
Kategoria: 
 

Kommentit

totuus elämästä!!!
ihanan todellinen runo....

 

Käyttäjän kaikki runot