Lapsilleni

Runoilija only girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija :) Ja onnellinen sellainen. Runoja syntyy kuin itsestään. Aina saa sanoja paperille jotka tarkoittavat jotakin ja kokonainen lause taas jotain muuta. Kauniita on sanat, kauniita on ajatukset niistä.
 

On ihana katsella kahta pientä elämän alkua.
Kuinka he ryömivät, konttaavat,
nousevat pikkuhiljaa jaloilleen.
Kuinka he voivatkaan olla niin luottavaisia ja avoimia,
niin pieniä, mutta kuitenkin niin suuria.
Tarpeeksi suuria täyttämään koko sydämeni
ja näyttämään kaikki tunteeni.

Kuinka heille kaikki on uutta ja ihmeellistä,
mikä meille on päivänselvää ja tavallista.
Kunpa itse näkisin maailman kuin he.

Pienet lapsemme täyttävt maailman naurullaan
ja itkullaan,
maailman joka jonain päivänä on heidän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista... ;)

Aivan ihana runo<3
Onnea synttärinä:-))))

Yhdyn edelliseen kommenttiin. Kaunista..

 

Käyttäjän kaikki runot