22:22

Runoilija only girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija :) Ja onnellinen sellainen. Runoja syntyy kuin itsestään. Aina saa sanoja paperille jotka tarkoittavat jotakin ja kokonainen lause taas jotain muuta. Kauniita on sanat, kauniita on ajatukset niistä.
 

Kello on 22:22,
saa toivoa.

Toivon että olisit onnellinen,
toivon että olisit iloinen siitä mitä meillä nyt on.

Toivon että ymmärrät kuinka pelkään,
pelkään että olet onneton, vaikka meillä on paljon.
Meillä on perhe, koti ja rakkaus.

Toivon todella että sinulla on rakkautta meille kaikille,
me, sinun perheesi, tarvitsemme sitä.

Jos olet onneton täällä, niin toivon että menet sinne missä olet onnellinen,
rakastan sinua liikaa jotta haluaisin nähdä sinut onnettomana,
rakastan liikaa jotta haluaisin nähdä sinut kahlittuna.

Selite: 
Tuli automatkalla mieleen...
Kategoria: 
 

Kommentit

On hienoa, että joku muukin ajattelee noin, vaikka se onkin joskus erittäin vaikeaa toimia ajatusten mukaan. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot