Muistoja Ala-asteesta

Runoilija tähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huominen päivä on jo parempi ;)) Runot ovat vanhaa tavaraa..En ole ehtinyt sutustaa uusia..Kun en ole mikään runoilia :PP
 

Kävelen koulun pihaa.
Ketään ei näy.
Tietysti koska kaikki on kesä lomalla.
Menen jalkapallo kentälle.
Muistan kun siellä pelasimme pesistä,
Millon mitäkin.
Sitten kävelen ohi kiikkujen ja kapulakarusellin.
Muistan kun eveliinan kanssa "otimme" siitä hyppynarun.
Joka oli meidän mielestä meidän,
Koska rehtori oli sanonut että ostaa meille oman narun.
Kun 4-5 luokkalaiset tytöt olivat sen ottaneet.
Menimme eveliinan kanssa kapulakarusellin luokse.
Ja otimme sen vaivihkaa ja laitoimme vanhan tilalle.
Onneksi ala luokkalaisilla oli semmoinen huumori etteivät he sitä tosissaan ottaneet.
Mutta kyllä meillä oli hauskaa.
Sitten kävelin ohi pukki taistelu paikan ja lipputangon ohi.
Menin sinne minne olimme kirjoittaneet Anun,Henna P,
Annin kanssa nimemme puuhun.
Menin sen ohi ja kävelin kivelle minne aina pienenä menin katsomaan milloin linja-auto tulisi.
Ja olimme me kavereittenkin kanssa siinä aina oltu
koulun jälkeen.

Nuo muistot palautuvat mieleen monta kertaa.
Mutta on niitä muistoja paljon enemmänkin.
On hyviä ja pahoja muistoja.

Selite: 
Sitä koulua tulee ikävä ;(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot