Nimetön

Runoilija tähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huominen päivä on jo parempi ;)) Runot ovat vanhaa tavaraa..En ole ehtinyt sutustaa uusia..Kun en ole mikään runoilia :PP
 

Suutuit mulle,
Olit vihanen MULLE.
Muuten vaan.
Ilman mitään syytä.
Miksi ?
Koska en kelvannut sinulle.
Nyt kelpaan,
Ehkä jonain päivänä taas hylkäät minun kuin eläimen.
Mutta sinähän olet vain koulun suosituin tyttö.
Usko pois vielä sinä tunet sen.
Syyllisyyden tunteen,
Kun sinä et uskonut minua.
Vaikka kaverini niin väitti.
Sä sanoit että valehtelen.
Sä olit tosi ilkee.
Ois kiva olla sun kaveri pitkään ,
Mutta pelkään taas että sut menetän.

Selite: 
Noh..Vähän yhestä mun kaverista juttuu..Mut ei mikään mahtavin runo..:=)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot