Kavereita ja Ajatuksia

Runoilija tähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huominen päivä on jo parempi ;)) Runot ovat vanhaa tavaraa..En ole ehtinyt sutustaa uusia..Kun en ole mikään runoilia :PP
 

Ajatukseni harhailevat.
Välillä tuntuu kuin ei jaksaisi elää,
että elämä olisi pelkkää harhaa.

Toivon että jotkut asiat olisivat toisin.
Miksei niitä voi kääntää ?
Niinkuin paperin väärinpäin jossa on vastauksia.
Silloin kaikki olisi helppoa.
Ei tarvitsisi kuin vain kääntää asiat toisinpäin.

Mutta joskus saattaa tuntua siltäkin ,
että tekee vääriä johtopäätöksiä.
kuten kavereista.

Mutta kaverithan tukee kaikessa.
Niinkuin perhekkin.
Mutta onko helppompaa kertoa asioista ,
parhaalle ystävälle kuin isälle ?

Luulisin että parhaalle ystävälle.
Parhaalle ystävälle voi kertoa kaiken.
Kaiken siitä mitä on tapahtunut perheessä.

Ja iloita siitä,
Koska ilman kavereita ja Ajatuksia,
Olisin hukassa.

Selite: 
Noh mulle vaan tuli tää mielee..:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot