Rakkautta

Runoilija tähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huominen päivä on jo parempi ;)) Runot ovat vanhaa tavaraa..En ole ehtinyt sutustaa uusia..Kun en ole mikään runoilia :PP
 

Sä saat mut kyyneliin
koska sulla on paha olla

Sä saat mut nauramaan
sun ihanalla hymylläsi

Sä saat mut onnelliseksi
sun lohduttavilla sanoillasi

Sä saat mut hyppimään ilosta
jos sulle tapahtuu jotain ihanaa

Sä saat mut hulluksi
koska mua et rakasta

Sä saat mut tekemään ihan mitä vaa
sun vuoksesi
koska sua rakastan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot