Enkelini

Runoilija tähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huominen päivä on jo parempi ;)) Runot ovat vanhaa tavaraa..En ole ehtinyt sutustaa uusia..Kun en ole mikään runoilia :PP
 

Kun olin pieni,
Sinä enkelini kuljit vierelläni.
Kun kasvan,
Muistot vain kasvavat.
Ne jäävät omalle enkelille mieleen.
Kaikki ihanat hetket.
Vaikka kasvan ja kasvan,
Olet aina minun enkelini.
Sinä suojelet minua,
Kaikelta pahuudelta ja vihalta.
Kun aikani koittaa,
Jäät istumaan ruumiini vierelle.
Silloin sinä olet vieäkin minun pikku enkelini.

Selite: 
Juu :) Keksinpähän vain jostain tuolta :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä minä uskon,
että enkeleitä on.
Ovat suojelleet
ja lohduttaneet
hädän päivinä.

 

Käyttäjän kaikki runot