Leijuntaa

Runoilija Onni Outo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syntymä, elämä ja kuolema.
 

Suljin silmät ja avasin
en seissyt, en lentänyt
olin siinä välillä
taivaan ja maan
kun mahani alta pyrähti
hämmentynyt kivinilkka

Potkaisin vauhtia ja kierähdin
ympäri hengittävän kiven
siinä satamäärin simpukoita
teki pahaa vettä paremmaksi

Selite: 
Katille
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniita kielikuvia. Asiat runosta pitää poimia rivien välistä. Mutta pidän tästä, ehkä juuri sen ainutlaatuisuuden takia.

 

Käyttäjän kaikki runot