Kurja valhe

Runoilija Onni Outo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syntymä, elämä ja kuolema.
 

Tyytymätön eloon
Parempaa etsin
Miten muutun
Uudenko keksin?

Ei ajatusta!
Valheita lauon
Ilman ymmärrystä
suutani auon

Totuus piilossa
raskas löytää
Helpompi valheessa
eloa myötää

Totuus kuitenkin
esiin tulee
Eteen kaikkien
oikeus kulkee

Silloin valhe
yksin jättää
Ystävät entiset
katsettain välttää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot