Jää

Runoilija Onni Outo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syntymä, elämä ja kuolema.
 

Tunturin tuiman huipulla
istuu kaksin yksinäiset
edessään karu maailma

Siellä istuu ja kurkottaa
kohden taivasta tummuvaa
kaksin pisarat yksinäiset

Ne kesästä haaveilee
ja koskena kuohuaa
mut ympärill on vain jäistä kuolemaa

Aurinko sammuu
kevät saa odottaa
mut pisarat hymyilee
ne yhdessä jäätyä saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja keväällä jää sulaa, pisarat virtaavat käsi kädessä, kohti kesää.

Voisikin olla yksinäinen yhdessä...
Tämä on kaunis, erittäin kaunis. Alku kovin surkean oloinen, mutta lopulta jää hymy itsellekin kasvoille.
Menee suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot