Koivuna seison

Runoilija Onni Outo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syntymä, elämä ja kuolema.
 

Keskellä metsää entistä
on seissyt koivuinen puu
nyt latvasta halki ja lehdettä
kohtalona onnettomuus

Taivaalta iski salama
kaksi tai kolmekin
taivas ystävä kavala
murhannut on muitakin

Kuka nyt koivua muistais
haudalle kukkia tois
metsurin sahan kuiskaus
rukous viimeinen soi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Soljuva runo elämän ankaruudesta!

Heh, hauska =D

Tää on mahtava :)

samanlailla kävi meidän männyllle :)

 

Käyttäjän kaikki runot