Lentäjä

Runoilija Onni Outo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syntymä, elämä ja kuolema.
 

Niityn laidalla, navetan katolla
seisoo näppärä poika
Vierellä oma lentokone
jossa moottorina tahdonvoima

Tähyää lentäjä horisonttiin
Lehmät ammuu kilpaa:
lentääkö kone vai tippuuko tonttiin?
Poika puristaa nyrkkiä tiukkaan

Polkee jalat päreitä
kiihtyy kone vauhtiin
Siivet tuntee väreitä
Poika ilmasta nauttii

Lehmät katsoo ihmeissään
Onko järkeä tuossa?
Kun kone tippuu kamaraan,
ei pysy lennokki koossa

Rauniosta siipien
nousee urho nuori
Silmät kostuu vettyen
Lehmät sääliä suopi

Vaan ei kestä kauan kyyneleet
hehkuu silmissä jo voima
Epäonnen sirpaleet
ne ovat elonlähde roima

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkee ne lehmät pääsekin näkemään...

Uskomatonta, Bravo!
Fantastista, Hurraa!

Aivan loistava runo tämä, elon voimaa lienee täynnä. Sitä siitä ihan kykenen asmmentamaan, kaksin käsin koskematta.

Suosikkeihin kolahti.

Niin ja synttäriä taiteilijalle sille!

 

Käyttäjän kaikki runot