Pimeydelle

Runoilija Onni Outo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syntymä, elämä ja kuolema.
 

Taivas mustana loistaa
mieleni tuskasta huutaa
silmät etsii valoa
pimeys näyttää suuntaa

Sydän vaatii kapinaa
missä on tahdonvoima
etsi toivon kipinää
taistelun säveliä soita

Ei nouse voimaton käsi
pimeydelle polvistun
kuivaa vuotanut veri
taisteluni turhaa on

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea :)

Suosikkeihin --->
tästä tykkään kovaa<3

Vahvaa tunnetta. Pidän runoistasi. Ja hauskaa synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot