Ajatuksia

Runoilija suzanna871

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ,mitä teet toiselle ihmiselle, palaa sinulle kolminkertaisena takaisin.Sekä hyvä että paha.
 

Luulet tuntevasi hänet,
mutta pian huomaatkin olevasi väärässä.
Luulet pystyväsi unohtamaan,
hän on kuitenkin jälki sun sydämessä.

Rikkoutuneesta lasista,
on vaikeaa taas ehyttä saada.
Kuitenkin säästät sirpaleet,
ei ne taakkaa enää pahenna.

Muistot raastaa sielua öisin,
vaikka kuinka tahdot unohtaa.
On niin vaikeaa olla vahva,
kerta toisen jälkeen jaksaa vaan.

Jokainen kohtaa totuuden joskus,
ainakin tahdot uskoa niin.
Vaikka joskus on vaikeaa jatkaa,
on vain katsottava elämää silmiin.

Iltaisin nukahdat ajatukseen,
että ehkä jonain päivänä
maailma on parempi paikka elää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot