Arvoton

Runoilija suzanna871

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ,mitä teet toiselle ihmiselle, palaa sinulle kolminkertaisena takaisin.Sekä hyvä että paha.
 

Tänään olen hiljaa.

Katoan muistoihin ja kaipaan.

Olin joskus jotain. Nyt vain varjo entisestä.

Lyönnit tukahduttaa kenet tahansa.
Saavat sinut tuntemaan itsesi arvottomaksi.

Oravanpyörä sulkeutuu, kun käsi käy
taas samoihin kasvoihin.

Mustelmista ruhjeisiin ja ruhjeista takaisin
mustelmiin. Helppo piilottaa katseilta,
vaikeaa kadottaa muistot.

Miksi jäisin, mutta kun en pysty lähtemäänkään.

Selite: 
Samaa vanhaa..Ei pysty..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot