Ikuinen Viha

Runoilija suzanna871

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ,mitä teet toiselle ihmiselle, palaa sinulle kolminkertaisena takaisin.Sekä hyvä että paha.
 

Ahdistan itseni nurkkaan.
Pimeässä vuodan verta.
Olitko se sinä, vai teinkö sen ihan itse?
Sattumaako kaikki vai sinun katkera suunnitelmasi.

Muistatko minut.
Näetkö minut.
Kuuletko huutoni.

Silmäni valheista sokeat, tuhoontuomitut sanat.
En tunne enää mitään.
Sinä teit kaiken näkymättömäksi.
Mitään en niin kovasti vihaa, kuin sinun oksettavia tekojasi.

Pilasit elämäni. Tapoit tunteeni.
Jäljellä on vain muisto minusta.

Vihaan sinua.

Selite: 
Sinulle Minulta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot