Eastern flower

Runoilija siiven isku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ tsuki no hikari ni michibikare ~
 

No thing could steal my heart and hand,
like flower from one eastern land.
These moments,
would want them last forever.

From hours to eternity,
from dreams to reality.
With star so bright,
to be together.

Selite: 
..koulun harjoittelumatka Kiinaan sai muistamaan millaista on tuntea..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot