Juurtunut

Runoilija siiven isku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ tsuki no hikari ni michibikare ~
 

Tule ja lyö niin kovaa että sattuu,
anna syy olla mitä en voi.
Tule ja viillä niin syvältä kun pystyt,
näytä kuinka jättää ajatukset.

..on aika juurtunut ilman myrskyä.

Siis tule ja revi maasta juureni,
pakota irroittamaan.
Tule ja revi irti sydämeni,
anna syy unohtaa arvokas.

Selite: 
..ei aina helppoa unohtaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi ihana:)!!

Olen hieman sanaton tämän runon edessä. Hieno. Pidin tunteiden ristiriidoista.. Ja osuu omaan elämään.

Kertakaikkiaan:H I E N O,U P E A,M A H T A V A !!!!!Suosikkeihin menee. :o)

 

Käyttäjän kaikki runot