Place to land

Runoilija siiven isku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ tsuki no hikari ni michibikare ~
 

By this road I'm again walking,
same lonely road where shines no sun.

Only with shadows again talking,
again no where place to run.

If I may ask,
can you help me,
can you hold my hand.

Can you show me
where to find myself,
show me place to land.

Selite: 
..nousi sanat mieleen illalla ulkona pimeässä kävellessä ja arvokkaita muistellessa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoisia sanajärjestyksiä, mutta runoissa sallittakoon.
Tulee opiskeluajoilta mieleen eräs synkkä tie ja silloiset ajatukseni...Onneksi meillä on kuu: tuo ainainen ystävämme yöllä :)

Erikoisia sanajärjestyksiä, mutta runoissa sallittakoon.
Tulee opiskeluajoilta mieleen eräs synkkä tie ja silloiset ajatukseni...Onneksi meillä on kuu: tuo ainainen ystävämme yöllä :)

 

Käyttäjän kaikki runot