Kaivaten

Runoilija siiven isku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ tsuki no hikari ni michibikare ~
 

Huomista odottaen,
silti peläten..
Mitä mukanaan se tuo
ja mitä jättää pois.

Eilistä kaivaten,
takaisin läheisyyteen.
Takaisin viereen yhden,
joka jää ei taa.

Selite: 
..ikävä ei tunteista nautinnollisin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Myönnän saman.. Ikävä on tuskaa ja siihen myös minä silloin tällöin sorrun. Niin kuin eilen ja tänään ..ja kenties huomennakin.

 

Käyttäjän kaikki runot