Eksynyt

Runoilija siiven isku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ tsuki no hikari ni michibikare ~
 

Etsivän askeleet niin pitkät,
löydettävää etsivät.

Eilen huomisen näin
paremmin kuin nyt.

Odottavan hetki kestää kauan,
eikä kulu.

Etsivä itse
etsintöihin eksynyt.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno
ja tässä on ajatusta.
Sai miettimään.
kaunis.

Tässä on tosi upeita kielikuvia.

"Etsivän askeleet niin pitkät"
Toi lause on niin totta ja satuttava tieto.

"Eilen huomisen näin
paremmin kuin nyt."
Joskus tuntuu tältä,
hienosti olet saanut
purettua sen tähän.
upea.

hieno runo.
minä tykkäsin.

Pidin minäkin. Ehkä hieman epäselvä (tavallaan kaipaa kokonaisempia lauseita..), mutta näin vallan kohdallaan. Kauniita sanoja.

Tää on hieno
ja tässä on ajatusta.
Sai miettimään.
kaunis.

Tässä on tosi upeita kielikuvia.

"Etsivän askeleet niin pitkät"
Toi lause on niin totta ja satuttava tieto.

"Eilen huomisen näin
paremmin kuin nyt."
Joskus tuntuu tältä,
hienosti olet saanut
purettua sen tähän.
upea.

hieno runo.
minä tykkäsin.

Pidin minäkin. Ehkä hieman epäselvä (tavallaan kaipaa kokonaisempia lauseita..), mutta näin vallan kohdallaan. Kauniita sanoja.

 

Käyttäjän kaikki runot