Olli Olematon

Runoilija siiven isku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ tsuki no hikari ni michibikare ~
 

Olipa kerran Olli Olematon, joka päivänä eräänä olemisen toivottomuuteen heräsi.
Ollut oli Olli olemassa jo vuosia, onnellisena oleillut seassa arjen sisältönsä.
Oleili omassa valtakunnassaan, oman mielensä luomassa, ollen oman elämänsä oikeamielinen yksinvaltias.

Osuipa kohdalle oivallus aivolohkossa vasemmassa, eroten oivalluksista otsalohkon oikean ja luoden siten ongelman, konfliktin odottamattoman.

Oikea oppinut oli kuinka olla, toimia omilla tavoillaan omat oppinsa ainoina oikeina, vaan nyt Vasemman tuoden versioitaan..viallisia, vääriä, vajaavaisia..on kuultu Oikean niitä niin osuvasti kutsuvan.

Oli onni pitkään olemattomissa, Ollin mieli onneton, osaamatta olla varma ollako, vai joko onnen ontuva askel jättänyt olevaisen olemattomaksi.

Vaan salaa tehnyt oli onni työtään, vieraillut oikealla, oleillut vasemmalla, ottanut osia omikseen molemmilta.

Näin matka alkanut parempaan, onneen vasempaan ja oikeaan.

Ei enää murra Ollia kalliot, ei pistä piikit ei varjot saa katoamaan,
ei pienet murheet saa onnea, kaikkea kaunista hajoamaan.

Selite: 
..kun koulussa oppitunnilla tekemisen puute yllättää, voi joskus syntyä esim. tällaista ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot