Varjojen vastapainona

Runoilija siiven isku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ tsuki no hikari ni michibikare ~
 

Ja vielä kerran
sai herätä hän sateeseen.
Ei pistävään,
vaan piristävän raikkaaseen.

Sai vielä kerran
paremmin nähdä eiliseen,
joka varjojensa vastapainona
on tuonut tähän..
ihmistä kaksi,
aikaan aidosti lämpimään,
huomiseen yhteiseen.

Selite: 
..kun tuntui paremmalta :)
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti. (: ja hyvät synttärit. ^^

tosi hyvin kirjoitettu, pidin:)

 

Käyttäjän kaikki runot