Aika pysähtyä

Runoilija b8f028a03c370d1f7d564d4c9a300938

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2017
Viimeksi paikalla: 2.8.2018 13:35

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Synkkyys voi olla kaunista-
 
Tuijotan seinää
Uppoan sen monotoniseen ei mihinkään
Vaikeaa pysyä paikallaan
Mahdotonta olla ajattelematta
Kuinka mielensä saisi pois päältä?
Vain olla
Olla vain yhtä kaiken kanssa
Ei iloa, ei murheita, samalla kaikki ja ei mitään
Saavuttaa se hetki mitä elät
Ilman kipeitä muistoja
Ilman pelkoa tulevasta
Vain hengitys ja minä
Kokea hetki rauhaa
Nähdä asiat niin kuin ne ovat, ilman itse maalattuja värejä
Ärsyketulva
Täytän pääni kaikella turhalla
Nykyajan syöpä
Jatkuvaa mainontaa
Kaikki on valmista
Ihminen ei enää osaa pysähtyä ja ajatella
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeä runo.
Nykymaailma pauhaa, ihminen kohisee sisältä.
Pysähtymiseen voi oppia,
ja kun sen oppii antaa se voimia jaksaa tätä kaikkea tulvaa.

Olla yhtä maailmankaikkeuden hengen kanssa.
Oikein ajateltu. Pitäisi todella olla aikaa olla vain ja pysähtyä <3
 

Käyttäjän kaikki runot