Kun nauru sammuu

Runoilija b8f028a03c370d1f7d564d4c9a300938

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2017
Viimeksi paikalla: 2.8.2018 13:35

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Synkkyys voi olla kaunista-
 
Huvittaa
Joskus sanat ja tapahtumat osuvat kohdalleen
Näkee uuden merkityksen joka synnyttää hymyn
Tunne valtaa tietoisuuden
Savun hälvettyä se yltyy
Mieletöntä naurua
Kikatan kuin hullu aivan järjettömyyksille
En kestä kasassa
Liian hauskaa
Mieli ratkeaa liitoksistaan mutta lähdenpähän nauttien
Jäähyväiset tajunnalle
Maailma on kauniimpi paikka näin
Missään ei muutenkaan ole mitään järkeä
Nyt en vain välitä siitä
Kohoan sen yläpuolelle
En osaa keskittyä
Sanat katoavat hetkeä ennen kirjoittamista
Raavin niitä kasaan kuumeisen rauhallisesti
Aamuyön kahvi sitoo todellisuuteen
Koko keho pysähtyy yhteen, loputtomaan hetkeen
Silmät eivät näe ympärille, ne katsovat suoraan sisään päin
Mielen sisällä universumi
Ikuinen kosmos
Kaikki mitä on ja tulee olemaan liittyy toisiinsa
Yksi ratas väärässä kohdassa
Kokonaisuus rikkoutuu ja muuttuu
Totuus kuolee ja luo itsensä uudeksi
Siksi kaikki on valhetta
Vain tyhjiä sanoja ja kiertoilmaisuja
Kukaan ei uskalla olla oma itsensä
On helpompaa tarrata valheeseen
Liian vaikeaa näyttää kuka oikeasti on
Kaikki pelkäävät oikeaa tunnetta
Pelkäävät ihmiskokemusta
Lopulta yksinäisyys hallitsee
Nauru muuttuu hymyksi
Hymy kuolee huulille
Huulet vapisevat itkusta
Silmät sammuvat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti nauru ja rakkaus ei kuole maailmasta koskaan :) <3
 

Käyttäjän kaikki runot