Huonoja valintoja

Runoilija b8f028a03c370d1f7d564d4c9a300938

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2017
Viimeksi paikalla: 2.8.2018 13:35

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Synkkyys voi olla kaunista-
 
Kriisitilanne
Psykoosi
Humala
Huumeet
Mikä tahansa olo jossa ei välitä tulevaisuudesta
Elämän pohjalla tulee tehtyä huonoja valintoja
Hetkessä niiden seuraus hämärtyy
Nyky-yhteiskunnassa on niin helppoa saada lainaa 
    kulutusluotto
    osamaksu tai kuukauden kuluton
    pikavippi
Eri nimiä samalle asialle
    olet köyhä ja tarvitset rahaa
Vaikka tiedät ettet pysty maksamaan takaisin niin teet sen silti
Kierre jatkuu ja pahenee
Koska tietyn pisteen jälkeen siitä ei välitä
Koska millään ei ole enää merkitystä
Vuoden tulot ulosotossa
    ei luottotietoja
    ei perusoikeuksia
    ei ihmisarvoa
Vaatimuksia maksuista joita et voi suorittaa
Yksi huono valinta voi tuhota kaiken
Yleensä niitä on useampi
Ne kertyy samalla ihmiselle kuin osingot rikkaille
Voiko syyttää vain omaa tyhmyyttä jos ei hallitse elämäänsä?
On helppoa nauraa ja ivata kun itsellä menee hyvin
    "Minä en koskaan tekisi noin,
    lakkaa valittamasta,
    leikkaa tukkasi ja mene töihin"
Minäkin olin täysin varma etten voisi sortua moiseen
Ihmettelin miten on mahdollista pilata kaikki niin typerällä tavalla
Mutta ei se ole tietoinen päätös
Tuskin kovin moni tarkoituksella heittää hukkaan kaiken
Se ei välttämättä ole oma valinta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeassa olet, Sinua voidaaan syyllistää aivan turhaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot