Jälkitila

Runoilija b8f028a03c370d1f7d564d4c9a300938

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2017
Viimeksi paikalla: 2.8.2018 13:35

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Synkkyys voi olla kaunista-
 
Kadun valintojani
Mielikuvat vainoavat
Piehtaroin omassa hiessäni
Nousussa maailma on auki ja kaunis
Näihin laskuihin hajoaa
Leposyke kuin kuolevalla kolibrilla
Pelkään sydänkohtausta
Vain makaan ja yritän hengittää
Painajaiskuvia vaikka olen hereillä
Pitäisi syödä jotain
En pysty
Ajatuskin oksettaa
En uskalla poistua kotoa
Vastaantulijat ahdistaa liikaa
Onneksi on lääkkeet joilla voi nukkua
Muuten kiipeilisin seinille
Sekoaisin
Liikaa rivoja ajatuksia
Lihan himo kontrolloi mieltä
Vain masturboimalla selviää päivästä
Huomenna on kaikki vähän paremmin
Vaikka en silloinkaan vielä voi hyvin
Päivien kärsimys vaanii sängyn alla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeitä tunteita <3
Harmillista. Tuollaista ei pitäisi kenenkään elämä olla oikeasti <3
 

Käyttäjän kaikki runot