Paha elämä

Runoilija b8f028a03c370d1f7d564d4c9a300938

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2017
Viimeksi paikalla: 2.8.2018 13:35

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Synkkyys voi olla kaunista-
 
Olin kolme päivää radalla
Sekakäyttöä
Nukuin vuorokauden
Mikä ajaa ihmisen tekemään itselleen sellaista?
Rankaisemaan kehoaan ja mieltään niin kovin
Paha mieli ja tyhjä tili
Kuinka monta kertaa näin on käynyt?
Jäätävä morkkis
Silloin kun haet apua et sitä saa, ja kun saisit niin ei kiinnosta
Niin monta kertaa luvannut itselleen että ei enää koskaan
Itsepetosta
Se vain jotenkin tapahtuu
Ei pitäisi, mutta löytää itsensä taas tilanteesta
Vain huomaa olevansa jo menossa
Mieli on rikki
Keho huutaa armoa
Kaikki on vituillaan tai myöhässä
Ei ole saanut mitään aikaiseksi
Haaveilee vain siitä kun pääsee kuiville
Eläisi elämäänsä
Eikä vain hitaasti tappaisi itseään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmittavan todellista, liian monelle. Apua täytyy ottaa vastaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot