Kusetusta

Runoilija b8f028a03c370d1f7d564d4c9a300938

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2017
Viimeksi paikalla: 2.8.2018 13:35

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Synkkyys voi olla kaunista-
 
Meitä vedätetään mitä röyhkeimmillä tavoilla
    täysjyvää
    luomua
    lisäaineeton
    ei lisättyä sokeria
Pelkkää paskaa kaikki
Määritelmät joilla saa mainostaa ovat tuulesta temmattuja
Mitättömiä osia kokonaisuudessa
Vain tuoteseloste kertoo oikean sisällön
Ja sekin on koodattua valhetta
Karmiinit, karmiinihappo, kokkiniili tai E 120
Kaikki samaa kirvoista vedettyä väriä
Niin monta keinoa kiertää asia
Tuotantoprosessin jälkeen eines muistuttaa vain etäisesti ravintoa
Täynnä kaikkea vahingollista
Sama kuin söisi paistettua teflonia
Parhaimmillaan ne pilaavat elämän
    krooniset ongelmat
    yliherkkyys
    allergia
    syöpä
Kuka on vastuussa?
Vain kuluttaja
Koska lukeehan se kaikki pussin kyljessä
Kirjoitettu salatulla kielellä
Milloin sen opetus alkaa?
Pitäisi ottaa E-kielen tunteja
Muuten ei koskaan tiedä mitä suuhunsa laittaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin tarina on niin totta kuin voi vain ikinä olla <3
 

Käyttäjän kaikki runot