Anna tilaa elää

Runoilija b8f028a03c370d1f7d564d4c9a300938

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2017
Viimeksi paikalla: 2.8.2018 13:35

Asuinpaikka: 8dfe96da876aaca00bff8be7afdbc12f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Synkkyys voi olla kaunista-
 
Minulle ja sinulle on molemmille tässä tarpeeksi tilaa
Miksi valitat?
Ainoa mikä tätä tunnelmaa pilaa on sinun kankeat tapasi
Ehdottomuutesi mielivaltaisista säännöistä
    -miksi en saa syödä niin kuin haluan?
    -miksi en saa nauraa asioille jotka huvittavat minua?
    -miksi en saa pitää siitä musiikista jonka kuulemisesta nautin?
Niin mitätön ja naurettava asia
Hermostut minuun niin kuin olisin tappanut jonkun
Etkö näe omaa typeryyttäsi?
Raivostut sokeana vain siksi, että meillä on erilaiset tavat
Ja harhoissasi luulet omiesi olevan ainoat oikeat
    -minne itsetuntosi on hävinnyt?
    -mitä on tapahtunut kun egosi ei kestä edes erimielisyyttä?
Haastaako se sinun olemassaolosi ja oikeutesi elää?
Olet säälittävä
Huudat kaiken yli omia mielipiteitäsi niin kuin ne olisivat ehdoton totuus
Sinä tiedät kaiken ja muut ovat tyhmiä lapsia sekä väärässä
Oletko koskaan kyseenalaistanut itsesi?
    -mistä tiedät olevasi oikeassa?
    -jos kerran olet parempi niin miksi et ymmärrä meitä huonompia?
    -mikä antaa sinulle oikeuden tuomita muita?
Et suostu kuuntelemaan järkeä koska se voisi laittaa sinut epäilemään
    -mitä jos sittenkään en ole jumalasta seuraava?
    -mitä jos en olekaan oikeassa?
Et kestä sellaista
Siksi hiljennät sen äänen heti kun sen kuulet
Silti se huutaa
Nakertaa uskoasi
Tuhoaa hurskaan itsetuntosi
Oksentaa paljaan sielusi
Siksi kammoat sitä
Menet äärimmäisyyksiin ettei sitä tarvitse kohdata
Luot yllesi niin tiiviin kuoren ettei sitä läpäise mikään
Valistat muita tavoillesi ja ajattelet tekeväsi hyvää
Kunhan noudattaa sinun näkemystäsi niin kaikilla on parempi olla
Sinä typerä ihminen
Sinä ja sinunlaisesi ovat kaikkien ongelmien syy
Miksi et anna jokaisen kasvaa omaksi itsekseen?
Ihmiskunta pysähtyy jos mikään ei koskaan muutu
Satoja vuosia vanha tekniikka on pahimmillaan vahingollista
Muutos on kaiken kehityksen peruskivi, sen tukipilari
Aikoja eläneiden tapojen tulee muuttua ajan mukana
Jos mielipiteesi on ehdottoman jyrkkä niin ole siitä hiljaa
Ei sinuakaan kukaan yritä pakottaa muuttamaan näkemystä
Mene itseesi
Anna tilaa elää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuka nuo syytökset kestää, niin on hyvä ja vahva ihminen <3
 

Käyttäjän kaikki runot