Kaikki kadonnut sisältä

Runoilija Huomenna

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää
- sellainen minustakin tulisi vielä
 

Miten minä annoinkaan periksi
sille kyyneleelle
jonka ansiosta päivät ovat öitä pimeämpiä

Enää ei edes ne kolme sanaa
saa mahassani olevia perhosia lähtemään lentoon

sillä jokin kuihtui sisältäni
niin kuin perhosilta kuihtuivat siivet
ja niin minunkin siipeni katosivat

Nyt enää en osaa muuta kuin yrittää
etten makaisi tässä kylmällä lattialla
vielä huomennakin,

jotenkin pitäisi jaksaa nostaa itsensä ylös näillä hennoilla käsivarsilla
niillä, jotka murtuvat kosketuksesta silloin


kun sydän ei enää jaksa lyödä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä - hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot