Tässä ja muualla kuten kuuluukin

Runoilija Huomenna

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää
- sellainen minustakin tulisi vielä
 
Samaan aikaan osaan olla yhdessä ja erikseen,
yksinäinen ja iloinen,
tässä ja poissa

Tässä nyt ja aina - kuten kuuluukin

Ja tähän samaan aikaan kun minun on 
                   kaipaus

sinä näet kauemmas kuin koskaan aikaisemmin
etkä tunnista hetkiä
           jotka sulaa jos niitä koskettaa

Silloin aurinko lämmittää lumen
eikä se pysy vaikka kuinka jäädyttäisi

sillä, 
minä olen täällä 
mutta sinä et ole minua varten
Selite: 
et ole, vaikka kevätkin jo saapuu
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti kirjoitettuja säkeitä. Pidän.

pidänpidänpidän ihan huimasti. Loppu tuntuu omilta ajatuksilta viikkojen ajalta, ja on pelottavaa, kun näitä sattuu. Minä olen, muttei hän ole täällä minua varten.

Kiitti tästä.

Tämäkin on aivan ihana, hienosti tehosteina tuo tummennus ja kursiivi.
Hmm, minun piti lukea tätä monta kertaa, että tämä alkoi avautua.
Minulle tämä kertoo yksipuolisesta rakkaudesta, kuihtuvasta suhteesta, jonka loppumisen kertoja tietää, mutta jota tämä haluaa viivyttää. Kirjoitat tosi vaikuttavasti, toivon näkeväni täällä LISÄÄ runojasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot