Rakastathan vielä huomennakin

Runoilija Huomenna

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää
- sellainen minustakin tulisi vielä
 

Olen antanut itsestäni kaiken mitä vaan voin,
uskon niin,
sanothan olisiko jotain vielä enemmän

sillä en enää tiedä miten saisin sinusta taas kiinni
kun tunnut menevän koko ajan kauemmas

kosketti miten tahansa

Sä olit se johon oli helppo rakastua
se, jolle aamuisin oli kiva hymyillä
mutta nyt, minun ei tee mieli edes nukahtaa viereesi

Tukehdun kaikkeen tähän hiljaisuuteen
ja pian olen taas se jonka siivet kuihtuivat
eivätkä hauraat kädet jaksaneet nostaa pystyyn

Kerro, olenko vielä se ensimmäinen ajatus aamuisin
sillä minä murrun jokaisesta hiljaisesta hetkestä

vain enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot