Olit pala kaunista maailmaa

Runoilija Huomenna

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää
- sellainen minustakin tulisi vielä
 

Sinä olet aina vain mennyt kauemmas
eikä minulle jäänyt muuta kuin muistot
joihin tarttua

Samalla kun vuodet muuttuivat
mekin muutuimme

Eikä sinusta jäänyt minulle paljon mitään
vain yksinäisiä ajatuksia
enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää

sellainen minustakin tulisi vielä

Jos voisin
pyytäisin ettet lähtisi

sillä nyt, tänään
minä tarvitsisin sinua
sekä

hetkiä, jotka eivät olleet erityisiä
silti täydellisiä

mutta sinä oletkin jo mennyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan haikea ja surullinen.
"enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää

sellainen minustakin tulisi vielä"

Joskus vaan kasvaa erilleen tai kuihtuu.

 

Käyttäjän kaikki runot