Osaatko sinä hengittää

Runoilija Huomenna

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkä minä ehkä koskaan lakkaisi itkemästä
perhosta, joka ei enää jaksanutkaan lentää
- sellainen minustakin tulisi vielä
 

Kun tuntuu ettei pysy millään pystyssä
vaikka kuinka pitäisi kiinni,
ja vaikka ei pitäisikään
joka tapauksessa tuntuu kuin
kaatuisi maahan liian kovaa

Niin, että sinuakin koskisi

Olenko minä pian poissa
vaikka olisinkin täällä?
ja kun idästä päin puhaltaa
seuraava tuuli
uskon,
että olen jo mennyt

Etkä sinä huomaakaan kuinka
irtoan sinusta ja
samaan aikaan kasvan kiinni
päivä päivältä yhä enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova runo olemisen epävarmuudesta.

Viimeinen säkeistö on upeinta runossa! Hieno huomautus elämästä, ja siitä miten usein käykään tuolla tavalla. Kirjoitat jotenkin tosi epätoivoisella ja pelkäävällä sävyllä. Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot