Elävältä haudattu

Runoilija Helposti särkyvää <3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän oottaa miestä kotiin sulkematta oveaan
Ei kysy tältä koskaan vaikka tietää matkoistaan
On kyyneleitä saanut niellä hukkumatta vuodet
Varrotessa kirjettä perillä pelkät kuoret

Kuka tietää kuka tietää
Kuinka kauan sydän jaksaa odottaa
Kun kipunsa on poissa ei valot ikkunoissa
Pala meille koskaan ei palaa enää koskaan

On aika yksin pitkää ei viisaus vanhaa auta
Kerjätä ei kehtaa ei houkuttaisi hauta
Missä ovat silloin kaikki kun on niitä vailla
Monta sukupolvea mut eipä näillä mailla

Onko rakkaamme meille elossa
Vasta kun on poissa
Silloin murtaa mieskin äänensä
Palaneen rakkauden raunioissa
Miksi tänään eivät syleillä
Voisi toisiansa vielä
Kuka tietää kuinka kauan kestää
Perille tällä tiellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot