Auschwitz

Runoilija Helposti särkyvää <3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin kulkea siellä
Missä asuu kärsimys
Ja laulaa tyhjille saleille

Miten autioksi tekivätkään sinut
Kun kätensä voiman antoivat
Vääryyden valtaan

Lähtemättömät ovat jälkesi
Salvattu kyyneltesi taakka

Kun sinä lähdit
Jäi viimeisenä vain haikeus soimaan

Käyttämiäsi sanoja
Et koskaan enää muistanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hm. erikoinen.

 

Käyttäjän kaikki runot